Geen winnaar veldrit Zandstraat

De jaarlijkse cyclocross in Moergestel heeft in 2016 verrassend genoeg geen winnaar opgeleverd. Toen nummer 2 Milan Vader na een uur ploeteren over de streep kwam gebold, bleek hij 2e te zijn. Winnaar Ingmar Uytdewilligen had zich bij nader inzien op het allerlaatste moment afgemeld. Jury: “Het was echt het allerlaatste moment, kort na de finish. Het is triest dat zoiets gebeurt, maar topsporters volgen nu eenmaal steeds vaker het schema van hun coach. Daarin was onze veldrit niet opgenomen en dus besloot Ingmar zich kort na de wedstrijd af te melden.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s