Fontijn: “Niet verwacht dat OKT boksen alsnog zou worden gestaakt.”

Wat is er lekkerder dan in tijden van quarantaine en frustratie een paar mensen lekker op de smoel te slaan. Dat moet Fontijn hebben gedacht voor het bokstoernooi in Londen. Maar het Olympisch kwalificatietoernooi is gestaakt en Fontijn blijft verbouwereerd achter.

Fontijn: “Ik hang in de touwen, dit had ik niet verwacht. Ik dacht juist we slaan ons er wel doorheen. Maar nu dreigt er een volledige knockdown. Plaatsing voor de Olympische Spelen kan ik nu wel vergeten. Al vergeten boksers nogal makkelijk het een en ander door ons slechte geheugen na al die klappen op je kop. Zo kan ik plaatsing voor de Olympische Spelen nu wel vergeten. Daarom gooi ik de handdoek in de ring.”

Naar verluidt had De Fontijn Moergestel ook niet verwacht dat het toernooi zou worden gestaakt: “Wij hadden al niet verwacht dat het toernooi zou doorgaan, laat staan dat het moest worden gestaakt, haha. Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. Dat is maar goed ook, anders hadden we geen reet te doen.”

Fontijn boksen


2 reacties op ‘Fontijn: “Niet verwacht dat OKT boksen alsnog zou worden gestaakt.”

  1. Nou u durft dus te beweren dat wij als Moergestelse jonge lui tijdens deze barre tijden, en ik quote, “geen reet” doen. Nou in tegendeel. Door al dat stil zitten en iets teveel eten heeft mijn reet juist heel veel te doen.

    Hahaha, juist. Je zou er een heel Olympisch toernooi rond kunnen organiseren.

    Like

    1. Beste Mr. Schneeball. Wij waarderen met zeer hoge achting uw initiatief voor het onderdeel ‘Dikste Reet’ tijdens de Olympische Spelen van Tokio 2021? Dat moet een dik vet feest worden, hopelijk kunnen we snel melden rond te zijn. We nemen voor de zekerheid wel onze broodzak mee. Groeten, Bill & Wang

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s