Wordt Oisterwijk het allermooiste dorp van Nederland of… Moergestel?

Abbenbroek, Elsloo, Hollum, Oost-Vlieland of Urk. Het zijn vijf dorpen die meedingen naar de titel ‘allermooiste dorp van Nederland’. Ook Oisterwijk doet mee en dus wordt iedereen met Oisterwijkse vrienden ongegeneerd gespamd met het verzoek om te stemmen. Naar verluidt wordt er in Moergestel ook massaal gestemd, maar niet op Oisterwijk.

Jasper: “Ten eerste is Oisterwijk helemaal geen dorp, toch? In 1212 kregen ze stadsrechten, dan kun je 808 jaar later niet ineens meedoen aan een dorpenwedstrijd. Alsof Rutte in België aan de verkiezingen meedoet, haha. Maar ik heb gestemd hoor. Eerst wou ik nog kiezen voor het Utrechtse Oosterwijk. Dat leek me ook wel lachen, maar je kunt ook gewoon kiezen voor een ander dorp, nl. Dan Moergestel invullen en kijken of we Oisterwijk een hak kunnen zetten. Stukje zelfbescherming ook, want dit moet een plaats met citymarketing natuurlijk helemaal niet willen.”

Josette: “Schoenmaker blijf bij je leest. Bij deze wedstrijd maakt Oisterwijk natuurlijk geen schijn van kans. Doe dan mee aan ‘Duurste stad van Nederland’, ‘Koudste Kak van ons Koude Kikkerland’ of ‘Mooiste kern van de gemeente Oisterwijk’. Dan worden ze in ieder geval vierde, haha.”

Frans: “Competitievervalsing. 20.000 inwoners is geen dorp meer, maar je kunt wel iedereen laten stemmen en zo de competitie winnen. Naait ‘m.”

Wil je ook Moergestel de Top 50 in stemmen? Ga naar de site van de ANWB, kies voor ‘Een ander dorp, nl…’ en vul Moergestel in.

Mooiste dorp van Nederland Moergestel


5 reacties op ‘Wordt Oisterwijk het allermooiste dorp van Nederland of… Moergestel?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s