“Roger Federer slaat US Open over”

Als het aan de Zwitserse tennisser ligt slaat hij het hele laatste Grand Slam-toernooi van 2017 over: “Het zou ideaal zijn. Als ik alle wedstrijden kan overslaan, heb ik goede kans op de titel. Kijk, ik heb die wedstrijd in 2016 nog volledig overgeslagen. Doe ik een keer niet mee, pakt Stan Wawrinka de titel. Die andere Zwitser, weet je wel. Daarmee heeft hij me wel geraakt. Maar dit jaar sla ik keihard terug.”

De US Open vindt plaats in New York en duurt van 28 augustus tot en met 10 september. Novak Djokovic is waarschijnlijk niet van de partij. Hij slaat naar eigen zeggen ‘een keertje over‘. Er zijn echter geruchten dat de Serviër een andere baan heeft gevonden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s